Brukenthal este un palat impunător din anul 1788, cândva reședință de vară a baronului Samuel von Brukenthal din Transilvania. Proprietatea oferă unități de cazare cu WiFi gratuit și se află la doar 50 de metri de gara din Avrig. Orașul Sibiu este cu 28 km mai la vest.

Palatul Brukenthal are o arhitectură în stil baroc și un parc mare, amenajat. Camerele sunt situate în diverse clădiri de pe domeniul palatului. Unele camere au baie privată, iar altele oferă acces la băi comune.

Oaspeții pot lua masa la restaurantul proprietății, care oferă preparate din bucătăria săsească, românească sau internațională. De asemenea, există un lounge bar cu o atmosferă relaxantă, care servește și mâncăruri.

Printre punctele de atracție din apropiere se numără Judecătoria și Primăria, ambele fiind situate pe aceeași stradă. De asemenea, oaspeții pot vizita o rezervație de căprioare și mistreți, situată în apropiere. Este disponibilă parcare gratuită.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,1 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Descoperă un altfel de HOTEL!
Orangeria întâmpina oaspeții cu geamuri înalte de 6m care ofere o vedere superba in gradina cu multă lumina naturală in perioada zilei!
Elegantă și confort va aștepta la Reședința Brukenthal din Avrig! 🥂