Plaja Tuzla

photo0jpg

Plaja Tuzla, cu apă turcoaz, situată imediat după stațiunea Eforie Sud,  poate fi destinația perfectă pentru petrecerea unei vacacanţe linistite pe timpul verii. Plaja de la Tuzla este încă un loc virgin, cu apă curată, vegetaţie, stânci şi barăci de pescari unde oaspeţii sunt primiţi cu preparate ca la maulul măriiȘ borș, pește, salate din grădină, etc.

Plajele Corbu și Vadu

10.Plaja-Vadu

Aceste două plaje sunt deja celebre datorită aspectului sălbatic, fiind considerate plaje boeme. Corbu a devenit celebră după ce a fost inclusă de o publicație în topul celor mai frumoase plaje din lume. Aici și-au făcut loc câteva restaurante, baruri și taverne, cu toate acestea încă mai poți găsi liniște în timp ce te bucuri de preparatele bune de pește.

Novum By the Sea, Olimp

novum by the sea olimp1.jpeg

Novum By the Sea este unul dintre cel mai moderne hoteluri din Olimp cu servicii excelente si plajă privată

Gura Portiței

gura-portitei

Gura Portitei este un loc sălbatic, locuit de lipoveni, situat pe o fâșie îngustă de nisip, între Marea Neagră și Lacul Golovița, din Delta Dunării. Inițial sat pescăresc și cherhana, Gura Portiței (Portița) este cunoscută astăzi ca una dintre cele mai retrase (și încă relativ liniștite) destinații turistice de pe litoralul românesc, o alternativă pentru stațiunile aglomerate.

Cherhanaua Popasul Pescarilor din Olimp

Popasul pescarilor

Popasul Pescarilor” este unul din cele mai vechi restaurante cu specific pescăresc din sudul litoralului Românesc, unde peștele servit este pescuit la prima oră dimineața din Marea Neagră de către pescari sau din lacul din spatele restaurantului.

Plaja sălbatică de la Perișor

plaja de la perisor

Situată la confluența Dunării cu Marea Neagră, plaja Perișor este un loc din România absolut minunat, ascuns de turiști. Este cu adevărat o plajă sălbatică, cu apă cristalină, cai și tot felul de păsări.

Plaja Periboina

plaja periboina

Este o plajă de o sălbăticie aparte, unde apele lacului Sinoe se contopesc cu marea și este situată la 30 km de Constanța. Stuf, scoici, păsări şi mici vieţuitoare care îşi croiesc drum în acest loc sălbatic, un loc vizitat foarte rar de oameni.

Portul turistic Mangalia

portul-turistic-mangalia

Unul dintre cele mai animate locuri din Mangalia este cu siguranță portul turistic, cel mai modern port românesc destinat navelor turistice de dimensiuni mici care navighează de-a lungul litoralului Mării Negre. O plimbare relaxantă, o croazieră pe mare, o bătură rece servită pe terasă, sunt câteva dintre activităţile de care te poți bucura.